Trauma Therapie Rotterdam

Trauma therapie Rotterdam. Ben je op zoek naar goede therapie en je hebt geen zin in de reguliere GGZ, je zoekt naar iets wat nog effectiever is ? Waar  je geen “patiënt” bent maar gewoon een cliënt die met de beste tools snel van de beperkingen af bent. Wij plakken immers geen labeltjes om bij de zorgverzekeraar een potje met behandelingen af te troggelen.

Persoonlijke benadering

Daar draait het bij ons om, het draait om jou en niemand anders. En wat doen wij dan nog meer anders ?

Het grote verschil zit hem al in de wachtlijsten, want die hebben we niet. Niet ? Maar hoe kan dat dan hoor ik je denken. En ook dat is eigenlijk heel erg simpel.

Wij bieden in principe geen losse behandelingen maar een intensief traject van meerdere dagen. 4-6-of 8 dagen achter elkaar intensieve trauma therapie Rotterdam.

Niet iedereen kan bij ons terecht, wij beoordelen in een gesprek met jou of wij je kunnen helpen. En in de meeste gevallen lukt dat ook uitstekend, een enkele keer verwijzen we je door naar een collega.

Wij werken alleen met een-op-een therapie dus geen groepstherapie maar persoonlijke aandacht. Natuurlijk houden wij alles bij maar wij houden niet meer dan beslist noodzakelijk is, wij komen graag snel en zorgvuldig tot de kern. En dat scheelt bij alle partijen tijd.

Tijd die wij graag besteden aan het echte oplossen van jouw problematiek. In onze traumatherapie maken wij gebruik van EMDR en imaginaire exposure therapie ondersteund met bijvoorbeeld traumayoga maar ook geven wij jou graag gereedschap mee om zelf mee aan te slag te kunnen. Daarom vinden wij psycho-educatie heel belangrijk. Immers als je weet hoe iets werkt, kun je ook kijken hoe je het kan repareren als er een keertje eens iets stuk is of minder lekker loopt.

Voor het geval je denkt kan dit allemaal ?

Ja, zeker kan dat! In de jarenlange ervaring die wij inmiddels hebben opgebouwd heeft dat ook ruimschoots bewezen. En ook uit onderzoeken blijkt dat de intensieve trajecten vele malen beter doen dan de losse behandelingen.

Traumatherapie Rotterdam

Wilt u aan een groter probleem werken? Dan hebben we naast traumatherapie Rotterdam ook mogelijkheden in Amsterdam of Utrecht en ook hebben we mogelijkheid voor therapie in Spanje!