Traumatherapie Utrecht

Ben jij die lange wachtlijsten in de GGZ ook zo zat ? Of lopen jou de behandelingen ook te traag. Of moet je eerst stabiliseren alvorens te behandelen ?

Gelukkig kennen wij deze problematiek niet (meer)! Echter betekend dat wel dat onze behandelingen niet meer worden vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Is dat erg? Nee …. ! Het bied vele voordelen die niet opwegen tegen de nadelen. En er zijn meer mogelijkheden om uw behandeling vergoed te krijgen. Maar is gezondheid niet belangrijker dan geld? In veel gevallen kan uw werkgever veel voor u betekenen, of gemeente, uwv, PGB etc. Maar ook is uw behandeling fiscaal aftrekbaar.

Wij doen het anders en toch :

  • Behandeld worden door geaccrediteerde en gediplomeerde therapeuten die niets anders doen dan traumatherapie
  • Intensief meerdaags traject
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis intake gesprek

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en toch is het zo, traumatherapie Utrecht!

Wij zijn gespecialiseerd in traumatherapie en EMDR therapie. En wist u dat EMDR therapie voor heel veel klachten kan worden ingezet ?

Bent u op zoek naar een intensief traject en wilt u in 4 dagen van uw trauma of angsten af ? Denk dan eens aan ons Intensieve trauma traject. Heeft u ernstige problemen en wilt u even weg van al uw dagelijkse triggers? Dan is het intensieve 4 weekse traject in Spanje wellicht een goede optie voor u