Yucel methode

Yucel methode

Bij traumaverwerking zetten we naast EMDR ondersteunende methodieken in. Dit kan de yucel methode zijn. Yucel is een methode waarbij we gebruik maken van een yucel blokkendoos. Daarin bevinden zich jouw levensbalk, je steunpilaren en jouw lasten. Op een fantastische wijze zie je, voel je en ervaar je. Kun je afwegen en keuzes maken. De Yucel  is geschikt voor jong en oud maar ook voor mensen die zich in taal moeilijk kunnen uitdrukken.
De yucel methode uitgelegd.
De yucel  is een positieve methode waarin we de aandacht leggen op je kracht en wat er wel goed gaat. Een oplossingsgerichte methodiek waarin je in jezelf op zoek gaat naar de oplossingen. De blokken en therapeut zijn hierbij helpend. De Yucel methode uitgelegd Deze yucel  zetten wij bij aanvang van het traject in en zullen we gedurende het traject steeds opnieuw bekijken en veranderen. Want hoe ongeloofwaardig het ook is voor velen na de therapie ziet het er heel anders uit. Er is veel of weg of het is veel kleiner geworden. Ook zien wij de balk tijdens of na de behandelingen veranderen. Was het eerst een gebroken balk dan kan het nu opeens een vaste balk zijn met enkele butsen of een balk die weer geheeld is met een elastiek. Er is veel mogelijk binnen de therapie. Yucel zetten we in bij diverse therapieën ook bij kinderen en mensen die zich moeilijk verstaanbaar kunnen maken. Juist omdat het zo helder en laagdrempelig is, gekeken van oplossingsgerichtheid met ondersteunde duidelijke tekeningen en foto’s werkt het zo waanzinnig goed.
De yucel methode uitgelegd.
De yucel  is een positieve methode waarin we de aandacht leggen op je kracht en wat er wel goed gaat. Een oplossingsgerichte methodiek waarin je in jezelf op zoek gaat naar de oplossingen. De blokken en therapeut zijn hierbij helpend. Deze yucel  zetten wij bij aanvang van het traject in en zullen we gedurende het traject steeds opnieuw bekijken en veranderen. Want hoe ongeloofwaardig het ook is voor velen na de therapie ziet het er heel anders uit. Er is veel of weg of het is veel kleiner geworden. Ook zien wij de balk tijdens of na de behandelingen veranderen. Was het eerst een gebroken balk dan kan het nu opeens een vaste balk zijn met enkele butsen of een balk die weer geheeld is met een elastiek. Er is veel mogelijk binnen de therapie. Yucel zetten we in bij diverse therapieën ook bij kinderen en mensen die zich moeilijk verstaanbaar kunnen maken. Juist omdat het zo helder en laagdrempelig is, gekeken van oplossingsgerichtheid met ondersteunde duidelijke tekeningen en foto’s werkt het zo waanzinnig goed.