Verwijzers informatie,

GELIJKWAARDIGHEID

Trauma de baas is een gespecialiseerde particuliere GGZ instelling werkt graag met u als (huis)arts, (kinder) psycholoog of eerstelijns specialist op basis van gelijkwaardigheid en streeft naar een goede werkrelatie met het belang van de patiënt / cliënt voorop.

Gespecialiseerd in EMDR en trauma behandelingen in de breedste zin van het woord. Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk blijkt ook uit wetenschappelijk onderzoek. Hierin blijven wij ontwikkelen en volgen vele (bij)scholingen om nog beter in ons vak te worden.

Na een consult brengen wij u op de hoogte van onze bevindingen. En ook na afloop van het traject brengen we u op hoogte van het verloop. Mocht er tussentijds contact nodig zijn dan zullen wij u ten alle tijde zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Ook wij hebben graag een verwijsbrief van u beslist noodzakelijk is het niet.

VERWIJZER HOUDT REGIE, trauma de baas ondersteunt.

Trauma de baas is een gespecialiseerde GGZ instelling en onderscheidt zich door hoogwaardige, evidence based interventies  gespecialiseerd in trauma behandeling en medische klachten als trauma, angsten, PTSS, eet-, slaap- en persoonlijkheidsstoornissen, en verslaving, buikpijn en SOLK klachten in samenwerking met de huisarts. Bij ons vindt u de persoonlijke betrokkenheid die bij zorgverlening zo belangrijk is. Medisch hypnotherapeut en EMDR therapeut (VEN opgeleid) Mariska Bruinenberg staat klaar om vanuit haar brede kennis en achtergrond uw cliënten op een gelijkwaardige wijze te behandelen.

Waarom een particuliere GGZ instelling?

In juli 2021 hebben wij besloten uit het vergoedingenstelsel te stappen. Wat voor ons een spannende stap was maar waar we dagelijks de voordelen van ervaren, en ook onze patiënten/cliënten.

Laten we beginnen met het nadeel. De client dient de behandeling (in eerste instantie) zelf te betalen. In veel gevallen zijn werkgevers bereid dit te vergoeden. Een zieke werknemer kost een werkgever immers ook veel geld. Ook is het fiscaal aftrekbaar, voor ondernemers oplopende tot wel 100%

Bij kinderen en jongeren willen gemeenten vaak het traject betalen. (Client dient dit zelf te regelen) Vergoedingen vanuit UWV, PGB of letselschade zijn ook mogelijk.

Grote voordelen 

 • Geen wachtlijsten
 • Geen verwijzing huisarts nodig (wel voorkeur)
 • Niet gebonden aan regels vd zorgverzekeraar 
 • Maatwerk voor de patiënt/cliënt 
 • Altijd individuele trajecten 
 • Korte intensieve meerdaagse trajecten mogelijk
 • BIG opgeleide behandelaars (niet allen meer big actief)
 • Landelijke dekking
 • Behandeling van enkel- tot meervoudige klachten
 • Gegevens cliënten niet in zorg en overheidsinstellingen 
 • No-nonsense mentaliteit van behandelaars  nuchtere Hollandse mentaliteit 

Wij zijn in het bezit van een AGB code voor zowel de praktijk als behandelaars.

Heeft u als verwijzer nog vragen ? Maak een afspraak dan praten we onder het genot van een bak koffie verder.

 

Voor meer praktijk gegevens