Traumatherapie Amsterdam

Bent u op zoek naar traumatherapie in Amsterdam? En u heeft geen zin om tijden op de wachtlijst te staan? U bent het beu en wilt graag nog deze week starten met uw behandeling? Uw trauma belemmert u in uw leven en het is voor u nu tijd om daar aan te gaan werken?

Dan hebben we goed nieuws voor u!

U kunt binnen een week starten met uw behandeling !

Hoe dat kan ?

Wij werken anders dan de reguliere GGZ! Wij plakken geen etiketjes op u, wij werken niet (meer) voor zorgverzekeraars. Wij hoeven niet een kistje met geld voor u aan te vragen. Wij kijken naar wat heb je zo als allemaal al gedaan om van je klachten af te komen, wanneer zijn ze ontstaan, waardoor zijn ze ontstaan, hoe ziet je draagkracht en draaglast eruit, maar uiteraard beginnen we met wat zijn uw klachten. Het liefst ontvangen wij van uw evt. vorige behandelaar(s) uw dossier en gaan kijken wat u nodig bent. Onze therapeuten zijn allemaal gediplomeerd en geaccrediteerd maar werken niet voor verzekeraars omdat wij ons niet in het beleid meer kunnen vinden. U kunt dus zonder verwijsbrief bij ons terecht.

Wij luisteren naar wat u nodig bent !

Hoe fijn is het om een behandelaar te treffen die u begrijpt en echt naar u luistert zonder oordeel en beperkingen. Wij hebben heel duidelijk een doel. En dat doel stellen we samen vast! Samen kijken we dan wat ben jij hier voor nodig om daar te komen? En hoe kunnen wij jou daarbij helpen. Welke tools kunnen jou helpen om dat doel te bereiken. En dan gaan we samen aan de slag…… om jouw doel te realiseren!

In veel gevallen komen cliënten bij ons via via maar ook komen ze vanwege het niet tevreden zijn met de huidige behandeling of behandelaar(s) omdat er eerst word gezegd dat je stabiel moet zijn. Wij zijn het daar niet mee eens! Om stabiel te kunnen zijn/worden kan het zijn dat er eerst een trauma(s) weg moeten.

U bevind zich dus in een kip en ei verhaal en komt zo niet verder. Wij helpen u wel, en deskundig en goed!

Video over trauma en effecten ervan

Gratis telefonische intake

Om te bepalen of uw problemen ook echt bij ons in de juiste handen zijn gaan we eerst met u in gesprek. Soms is dat een ouder, andere behandelaar, of partner. In dat gesprek bekijken we dus of we samen een match zijn. Als dat zo is geven wij u alle tijd en ruimte om er over na te denken. Wij gaan u niet na bellen of pushen, of wat dan ook. Kijk maar of het voldoende klikt om verder te gaan. U kunt ons altijd bellen of appen zodat we een eerste gratis telefonische intake kunnen houden. Wij houden van snelle en korte lijnen, in de meeste gevallen blijft u in behandeling bij de persoon die u de eerste keer aan de telefoon heeft gehad.