Particuliere ggzWij zijn een particuliere GGZ, dat maakt dat wij veel zaken anders kunnen en mogen doen! Een bewuste keuze vanwege het feit dat wij niet achter veel regels, labeltjes van o.a. zorgverzekeraars, instanties en instellingen staan.

Niemand durft nog verantwoordelijkheid te nemen, wachtlijsten blijven maar oplopen terwijl de zorgvraag van mensen blijft stijgen en steeds meer mensen hulp nodig zijn. Maar gelukkig ook steeds meer mensen hulp durven te vragen, stigma’s vervagen.

Zorginstellingen sluiten, de regeldruk spelen een steeds grotere rol. De komende jaren moet de gehele GGZ op z’n kop wat tot een nog grotere chaos gaat leiden of lijden, …Wat is het verschil met reguliere GGZ ?


Eigenlijk niet veel maar anderzijds juist weer heel veel.

De voordelen:
– geen of korte wachtlijsten, we trachten binnen een week na aanmelding te starten met het traject
– bredere opgeleide medewerkers die multidisciplinaire zijn  opgeleid met ieder een eigen specialisatie
– geen labeltjes plakken met diagnoses en bijbehorend aantal behandelingen
– geen gedoe met goedkeuringen van zorgverzekeraars tav behandeltrajecten
– kortere behandeltrajecten wat niet ten koste gaat van het resultaat
– geen verwijzing huisarts nodig, gelukkig verwijzen verwijzen (steeds meer) huisartsen en poh’ers door.
– wij kijken naar de mens, wat heeft de mens nodig.
– veel kort of langere durende intensieve trajecten
– breed en gevarieerd aanbod van interventies als bokstherapie, mindfit wandelen, lachtherapie etc.
– wij besteden veel tijd en energie aan (bij)scholing en kennisvergaring zodat we  altijd bij zijn en kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen.
-durven en nemen beslissingen en verantwoordelijkheden
– en misschien wel het aller belangrijkste wij doen ons werk met en vanuit passie.

Nadeel :
– kosten want wij worden niet vergoed vanuit de basisverzekering wel is het mogelijk vanuit de aanvullende verzekering maar deze vergoedingen zijn zo minimaal dat ze niet opwegen tegen de extra maandelijkse kosten. Maar ook hierin zijn opties.Vergoedingen


Onze behandelingen worden dus niet vergoed vanuit de zorgverzekering en dat is een bewuste keuze van ons. Wij willen kwaliteit leveren en de cliënt lekker verwennen in een heftige periode.
Er zijn wel mogelijkheden voor vergoedingen. Veel werkgevers vergoeden het traject. Een zieke werknemer kost immers ook erg veel geld, dit is zomaar alles bij elkaar opgeteld tot €241,65 per dag. Ook is er voor werkgevers de mogelijkheid dit geheel fiscaal af te trekken van de belasting. Dit geldt overigens ook voor u als particulier. Betalingsregelingen zijn bespreekbaar.


Letselschade


Zijn uw klachten ontstaan door of na een ongeval dan is het ook mogelijk om via de letselschade verzekering de kosten vergoed te krijgen. Ook hierin ligt als het gaat om een arbeidsongeval een mogelijkheid bij uw werkgever.


Ondernemers


Voor ondernemers, DGA, managers, directieleden etd die psychische problemen ervaren is naast dat het volledig fiscaal aftrekbaar is het grote voordeel dat we geen of zeer korte wachtlijsten hebben en dus snel weer terug kunnen keren naar de werkvloer.


Crowdfunding


Blijft het financiële deel een obstakel dan is crowdfunding wellicht ook een goede optie. Dit duurt in de meeste gevallen wel iets langer maar hierin hebben wij ook vele succes verhalen. Dit vraagt echter wel enige inspanning van uw kant.
Wij denken graag met u mee en gunnen iedereen de beste medische zorg.


Wat onze cliënten vertellen


Onze cliënten zijn mensen en geen patiënten en dat ervaren ze als zeer prettig. Ook de terugkoppeling die wij van onze cliënten terug krijgen is dat ze zoveel hebben gelachen tijdens de therapie.

Waar de reguliere GGZ de steken laten vallen pakken wij dit als particuliere GGZ op. En onze grootste beloning is er als mensen na afloop van het traject zeggen. “Dit heeft ons meer gebracht dan x jaren reguliere GGZ” of “Waarom wist ik dit niet eerder?”

Welke therapie bieden we zoal,

  • Intensieve trauma trajecten van 4-6-8 dagen
  • Interne trajecten van 4 of 6 weken voor o.a. verslavingen, burn-out, angsten, traumaverwerking, persoonlijkheidsstoornissen etc.
  • Relatietherapie
  • Rouwverwerking
  • Slachtoffers van oorlogen en vluchtelingen
  • Slachtoffers en daders van seksueel geweld
  • Tinnitus behandeling
  • EMDR therapie zowel intensief als kort durend
  • GGZ trajecten voor volwassen en volwassenen