Traumatherapie in Meppel,

zonder wachtlijsten. Vandaag gebeld is deze week nog de eerste behandeling. Wij nemen nog dezelfde dag een telefonische intake met u af waarna u in alle rust kunt beslissen of u de therapie bij ons gaat volgen.

Wij zijn gediplomeerd en geaccrediteerd EMDR therapeut voor volwassenen en kinderen. Naast de opleiding, en supervisie blijven wij EMDR verder door ontwikkelen en volgen diverse bij en nascholingen.

Onze praktijk voor traumatherapie is in Meppel, Zwolle, Hoogeveen en Heerenveen gevestigd. Tevens verzorgen we intensieve therapie in Spanje en op diverse Nederlandse eilanden en de Nederlandse kust.

Ook bestaat de mogelijkheid om een lang weekend intensieve traumatherapie te volgen op diverse locaties aan de kust of op de eilanden in Nederland. Hier zijn onze ervaringen zeer positief mee. Even weg uit de eigen omgeving, intensief werken aan nare herinneringen, angsten, pijn of andere klachten of ervaringen.

Intensieve therapie is een 4-6of 8 daags traject hier gaan we iedere dag intensief met jouw klachten aan de slag. Hierbij gebruiken we psycho-educatie, EMDR, cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Wij werken met de modernste materialen als de VR-bril voor exposure en EMDR therapie. Maar ook nemen wij deel aan het programma van therapieland waarbij we u aanvullend huiswerk voor thuis kunnen mee geven.

Binnenkort kunt u bij ons naast slaaptherapie ook beter leren slapen online. Wij hebben een prachtige training voor u gemaakt die op korte termijn online beschikbaar zal zijn. Deze training kan alleen al voldoende zijn om weer te leren slapen maar ook ondersteund worden met EMDR therapie in Meppel of andere locaties.

Op deze website treft u ook diverse verhalen van mensen die hun therapie ervaringen bij ons met u delen. 

Puber en emdr

Narcisme in relatie

Tinnitus ervaringen

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gewoon vrijblijvend contact op, dit kan ook ’s avonds en in het weekend.

afspraak emdr meppel