Traumakliniek in Spanje

Het bezoeken van een traumakliniek in Spanje is voor iedereen mogelijk! Want worstel jij al geruime tijd met psychische of misschien ook wel lichamelijk klachten na een trauma, eetstoornis, depressie, seksueel misbruikangsten of burn-out. U kunt bij onze traumakliniek snel en effectief herstellen van uw psychische klachten. In alle rust met ervaren behandelaars, de nodige luxe en comfort en keihard werken aan jezelf. Zorgt dat je herboren terug komt in Nederland.

Ons programma is zeer uniek, effectief en we maken gebruik van de modernste technieken als bijvoorbeeld de VR-bril.

Waarom therapie in Spanje ?

Wij hebben heel bewust ervoor gekozen om de therapie in Spanje te laten plaats vinden. U bent er even helemaal uit, weg van alle triggers, situatie en plek waar alles plaats vind. De Mediterrane omgeving en het aangename klimaat en omgeving dragen bij aan een sneller herstel. Hier heeft u ook niet met wachtlijsten te maken zoals dat in veel gevallen in Nederland wel het geval is.

Meer weten over behandelingen in Spanje?

Onze therapieën in Spanje worden gehouden op een informele locatie in Spanje waar u heerlijk anoniem kunt bijkomen van alles. De therapie kan wel 10 tot 12 uur per dag worden gegeven. U verblijft hier 4 weken lang en krijgt thuis nog nazorg.

slaaptips emdr meppel