Trauma EMDR poli Lelystad

Welkom op de webpagina van Trauma de Baas in Lelystad!

Trauma de Baas is een opwindende nieuwe toevoeging aan de medische voorzieningen in Lelystad. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we naast het ziekenhuis een state-of-the-art Trauma EMDR Poli hebben geopend. Ons gespecialiseerde team van professionals staat klaar om u te helpen bij het aanpakken en beheersen van verschillende vormen van trauma.

Wat is Trauma EMDR?

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een wetenschappelijk onderbouwde therapie die is ontwikkeld om de effecten van traumatische herinneringen en negatieve ervaringen te verminderen. Het is een bewezen effectieve behandelmethode voor mensen die lijden aan posttraumatische stressstoornis (PTSS) of andere traumagerelateerde aandoeningen.

Bij Trauma de Baas begrijpen we dat traumatische gebeurtenissen een grote impact kunnen hebben op uw dagelijks leven en welzijn. Ons doel is om u te ondersteunen en begeleiden tijdens uw herstelproces, zodat u weer controle kunt krijgen over uw leven en uw trauma de baas kunt worden.

Onze Diensten en Specialisaties

Bij Trauma de Baas bieden we een breed scala aan diensten en therapieën om aan uw individuele behoeften te voldoen. We hebben een multidisciplinair team van professionals, waaronder psychologen, therapeuten en andere specialisten. Wij zijn een particuliere instelling en worden niet vanuit de basisverzekering vergoed. In de meeste gevallen vergoeden werkgevers, letselschade, uwv of gemeente de trajecten. Samen werken we nauw samen om u de best mogelijke zorg te bieden. Onze diensten omvatten:

Diagnostisch onderzoek: Een grondige evaluatie van uw traumatische ervaringen en symptomen om een passend behandelplan op te stellen.

Individuele therapie: Eén-op-één sessies met een gekwalificeerde therapeut die is gespecialiseerd in traumagerelateerde stoornissen, zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie en exposuretherapie voor iedereen van 0 tot 100 jaar

Nazorg en follow-up: We laten u niet achter na de behandeling. We staan klaar om u te ondersteunen tijdens uw herstelproces en bieden nazorg en follow-up aan om ervoor te zorgen dat u succesvol blijft na de therapie.

Locatie en Contactgegevens

Onze Trauma EMDR Poli is gevestigd naast het ziekenhuis in Lelystad, waardoor we gemakkelijk toegankelijk zijn voor mensen uit de regio. We streven ernaar om een rustige en comfortabele omgeving te bieden, waar u zich op uw gemak kunt voelen tijdens uw therapie.

Voor meer informatie, vragen of het plannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens:

Trauma de Baas

Adres: Het Ravelijn 1

Telefoon: 085-1091028

Email: info@09001701.NL

We heten u van harte welkom bij Trauma de Baas in Lelystad. Samen zorgen we ervoor dat u uw trauma kunt overwinnen en weer controle kunt krijgen over uw leven.

Bent u buiten kantoortijden dringend hulp nodig? Kijk dan op 0900-1701.NL