Tarieven burn-out kliniek Spanje

Welke tarieven burn-out kliniek in Spanje kun je verwachten? Wij werken graag met maatwerkplannen maar om u een idee te geven wat u kunt verwachten. Wij willen ook helder en transparant zijn naar u toe. Mocht uw werkgever, wat wij in veel gevallen zien, de behandeling vergoeden dan is dat handig dat u een goed praatstuk heeft qua kosten.

Vervoer :

Hoe u naar ons toe komt kunt u zelf beslissen, het is te doen met de auto maar ook per vliegtuig is het uitstekend te doen. De meeste mensen kiezen voor deze optie mede omdat vliegtickets erg betaalbaar zijn. Zodra u uw vluchtgegevens bekend zijn zal er op het vliegveld iemand u opvangen en met luxe vervoer naar de kliniek brengen.

Ontvangst :

Zodra u aan bent gekomen zullen wij u verwelkomen met heerlijk vers fruit en een welkoms drankje. U maakt kennis met uw behandelaar en we geven u een rondleiding in onze luxe villa met zwembad. U verblijft op een eigen luxe kamer voorzien van heerlijke bedden en een eigen badkamer en toilet.

Het programma :

In de kliniek (een heerlijke huiselijke gastvrije luxe villa) waarbij privacy in een hoog vaandel staan. Als u ontwaakt bent staat er buiten op het terras of aan de rand van het zwembad uw vers ontbijt klaar. Gezonde voeding is een onderdeel van onze therapie en beleid.

De dag na aankomst heeft u vrij en kunt u heerlijk rondwandelen in het oude stadje, lekker zwemmen, wandelen langs de zee, genieten van tapas op de vele terrasjes. Ondertussen maakt u al kennis met uw behandelaar.

Een dag kan er zo uit zien.

U krijgt zelf een sleutel zodat u zelf kunt beslissen wat u in de vrijetijd wilt doen en hoe laat u het wilt maken. Gezien de intensiviteit van het programma raden we u aan het niet te laat te maken. U zult uw energie de komende weken hard nodig hebben. Maar de heerlijke zonnige temperaturen zullen u daarbij helpen.

Start van de behandeling

Op dag 2 is het gelijk vol aan de slag met de therapie. Afhankelijk van uw klachten kan dit tot 10 uur per dag inhouden. Dat is veel en inderdaad pittig maar u bent hier ook niet voor niets.

Na het heerlijke verse ontbijt en ontspanningsoefeningen langs het zwembad,  starten we met de uitgebreide intake, maken een tijdslijn en maken inzichtelijk samen met u waar we aan gaan werken de komende weken. Hierbij maken we gedurende de gehele therapie gebruik van de Yucel methode.

Tussendoor zullen we voorzien worden van diverse hapjes en drankjes.

De lunch is inbegrepen en na de lunch is het tijd voor de siësta.

Na de siësta zullen we de behandeling weer verder starten. Vanaf dag 3 in de eerste en misschien deels van de 2e week zal het afhankelijk van uw klachten veelal imaginaire exposure en in de middag EMDR therapie zijn.

We hebben wekelijks bezoek van onze massagetherapeut ook deze zal naar de kliniek komen om voor de nodige ontspanning te zorgen. Ook zullen er diverse sport en beweeg activiteiten worden gehouden tijdens de behandelingen. Verwerking, bewegen en voeding staan immers met elkaar in verbinding.

Ons dagschema is vrij strak en zal nooit zonder wederzijds overleg en indien de behandeling niet in gevaar komt worden aangepast. Immers is structuur in uw leven van belang voor heling en genezing.

Mag ik iemand meenemen ?

Ja zeker mag dat. Echter realiseer u wel dat deze veel tijd alleen zal doorbrengen. Immers de therapie en aandacht is op u gericht. en het is niet altijd een toegevoegde waarde om iemand mee te nemen. Het draait immers om u en uw herstel.

Vliegticket – vervoer naar Spanje regelt u zelf

Verblijf 3 weken in onze kliniek v.a.€15.000,-

Verblijf 4 weken in onze kliniek v.a.€18.500,-

Inbegrepen 

  • luxe vervoer vanaf de luchthaven naar de kliniek
  • overnachtingen (evt. tweede persoon meerprijs €1000,- per week)
  • ontbijt *
  • therapie 5 dagen per week tot max. 10 uur per dag, maar ook bewegen en sporten, en (huiswerk) opdrachten
  • lunch*
  • hapjes en alcoholvrije drankjes*
  • massage 1x per week*
  • schoonheidsbehandeling wekelijks*
  • En van alles meer wat er nodig mocht zijn.

Indien er zaken zijn die niet bij de therapie zijn inbegrepen zullen wij dit aangeven. Prijs is exl. btw

* tijdens de therapie

Meer weten over therapie in Spanje?