Recensie vereniging tegen kwakzalverij over Mariska Bruinenberg en Trauma de baas is smaad en laster en onjuist!

Onzin, leugens en aannames

Recent heeft de journalist Broer Scholten een artikel over ons geschreven voor de website vereniging tegen kwakzalverij. Een meneer die het fijn vind om mensen lastig te vallen en mensen hun leven te willen ruïneren. Als je op deze meneer z’n naam googelt kom je ontzettend veel ellende tegen.

Dit bericht staat vol met onzin en leugens, leugens waar je moeilijk tegen kunt weren. Met name naar 1 van onze behandelaars persoonlijk als tegen ons als bedrijf. We hebben dan ook aangifte wegens ernstige smaad en laster tegen de vereniging en de journalist gedaan.

Allereerst wekken ze de suggestie dat het artikel een reactie is van de inspectie. Dit is onjuist en na contact met de inspectie zien zij ook geen enkele reden waarom, zoals kwakzalverij stelt dat Mariska Bruinenberg of trauma de baas zou moeten stoppen.

Mensen lezen het artikel en nemen het zonder zich af te vragen, klopt het verhaal? Reageren en geven hun ongezouten mening. Zonder zich af te vragen Wie heeft het artikel geschreven? Is de informatie betrouwbaar? Zelfs gerenommeerde namen uit de GGZ waar ik congressen, opleidingen of trainingen hebben gevolgd.


Ook tegen een cliënt van ons met een ernstige psychische stoornis die mede dit bij deze vereniging heeft aangehaald en onjuist heeft geïnformeerd. Maar ook nog een van onze behandelaars online stalkt en bedreigd. Deze persoon is bij huisarts, justitie en gemeente bekend en vertoont dit gedrag vaker.

Ernstige smaad en laster als bedreiging is waar we momenteel mee te maken hebben. Dat is zeker niet leuk maar al onze cliënten weten gelukkig wel beter. En voor wie onze diploma’s, certificaten etc wil inzien deze zijn in onze praktijk aanwezig en kunnen vrijblijvend worden ingezien.