Psychologen praktijk Meppel

Welkom bij Trauma de baas psychologen praktijk! Wij zijn een professionele particuliere psychologenpraktijk gevestigd in Meppel en bieden hoogwaardige psychologische en trauma hulp aan zowel jeugd als volwassenen. Ons team van deskundige psychologen staat klaar om u te helpen bij het verwerken van trauma’s en het herstellen van emotionele wonden.

Bij Trauma de baas ligt onze focus op trauma/ PTSS behandeling. We begrijpen dat een trauma een diepgaande impact kan hebben op uw leven en uw welzijn. Of u nu te maken heeft gehad met een enkele schokkende gebeurtenis of langdurig bent blootgesteld aan traumatische omstandigheden, we zijn er om u te ondersteunen op uw herstelreis. Onze ervaren therapeuten bieden evidence-based therapieën die specifiek zijn ontworpen om trauma te verwerken en de gevolgen ervan te minimaliseren.

Wij zijn de specialist op gebied van EMDR therapie, in de wijde regio is er geen praktijk te vinden die hierin zo gespecialiseerd in specialiseert zijn dan de psychologen van Trauma de baas. Of het nu een preverbaaltrauma treft bij baby’s of een meervoudig trauma bij bv een veteraan. Psychologenpraktijk Meppel helpt u echt verder.

Naast individuele therapie bieden we ook intensieve meerdaagse trajecten aan. Deze trajecten zijn bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een intensieve en geconcentreerde meerdaagse behandeling. Onze trajecten worden op maat gemaakt naar uw specifieke behoeften en omvatten meerdere sessies en ondersteunende activiteiten. Ze bieden een veilige omgeving waarin u op uw eigen tempo kunt werken aan herstel en het verkrijgen van de vaardigheden om uw trauma te overwinnen.

Bij Trauma de baas begrijpen we dat het verwerken van een trauma een moeilijk proces kan zijn. Daarom bieden wij een warme en ondersteunende omgeving waar uw welzijn centraal staat. Onze psychologen hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering, waarbij uw specifieke behoeften en doelen altijd voorop staan. We geloven dat het opbouwen van een vertrouwensrelatie de sleutel is tot een succesvolle behandeling, daarom nemen we de tijd om naar uw verhaal te luisteren en een behandelplan op maat te maken. Omdat wij een particuliere praktijk zijn bieden wij vele voordelen die in de reguliere GGZ niet worden geboden.

Bij Trauma de baas streven we ernaar om u te helpen uw trauma te overwinnen en een gezonde, veerkrachtige toekomst op te bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te ondersteunen op uw herstelreis.