PEC Zwolle

Als je mentaal fit bent, ben je in staat topprestaties te leveren. En topprestaties worden door alle spelers in alle elftallen continu geleverd. Misschien is mentale fitheid nog wel belangrijker dan fysieke fitheid. Ben je mentaal niet fit dan ben je niet in staat om te scoren. En zo is het ook in het zakenleven of op de werkvloer.

Een ervaring die wij hebben mogen opdoen bij een profvoetballer willen we dan graag met u delen.

X speelt op het hoogste niveau en moest tijdens een hele belangrijke wedstrijd een strafschop nemen. Helaas miste hij de bal waardoor ze uit het toernooi werden geschoten. Lange tijd durfde hij geen schapschoppen meer te nemen, ervaarde hij herbelevingen en vond de druk van zijn collega’s en de media zeer lastig. Middels EMDR therapie hebben we deze voetballer succesvol mogen helpen en neemt hij weer succesvol strafschoppen.

Een sponsorschap bij PEC Zwolle is voor ons dan ook een logische keus geweest. De kernwaarden die bij de voetbalclub horen sluiten aan bij de onze gedachten.

Ook is voor ons het business netwerk van de voetbalclub interessant. Wij komen graag in contact met mede ondernemers en met name met partijen die kampen met langdurig ziekteverzuim onder hun werknemers. Deze ondernemers helpen we veel geld besparen door binnen 24 uur na aanmelding hulp te bieden.

U vind ons dan ook bij de thuiswedstrijden van PEC Zwolle op de gezellige hoofdtribune maar ook naar afloop in de Businessclub.

Loopt u in uw onderneming tegen ziekteverzuim aan? Spreek ons rustig aan want wij helpen u graag naast (veel) geld besparen u zelf of werknemers graag weer mentaal fit te zijn.

http://www.traumadebaas.nl/bedrijfspsycholoog