Soorten trauma’s

Bij EMDR MEPPEL onderdeel van TRAUMA DE BAAS kunt u terecht voor de behandeling van elk trauma: trauma’s die kort of lang geleden gebeurd zijn, en bij eenmalige of meerdere trauma’s. Ook zijn wij specialist in het behandelen van complexe PTSS, waarbij vaak meerdere problemen optreden, zoals dissociatie en problemen met emotieregulatie, relaties en een negatief zelfbeeld. Complexe PTSS komt regelmatig voor bij mensen die slachtoffer zijn geweest van vroegkinderlijk trauma. Ook mensen die een ‘geüniformeerd’ beroep uitoefenen, of die dat vroeger hebben gedaan, ontwikkelen regelmatig complexe PTSS.

Wij werken zonder wachtlijsten, vandaag gebeld is nog deze week terecht in onze praktijk in Meppel. Wekelijks houden wij spreekuur in Zwolle, Heerenveen en Hoogeveen. Ook is het mogelijk een 3,4,5, 6 of 8 daags intensief traject te doorlopen in Nederland maar ook in Spanje.

Een trauma of nare ervaring is op zich al erg genoeg. Soms lopen mensen hier jarenlang mee rond en weten niet waar hun klachten vandaan komen. Wij onderzoeken dit snel en vakkundig, Helpen u hiermee en binnen enkele sessies bent u in staat om er op een hele andere manier mee om te gaan.

 

EMDR is geen spelletje of een trucje, ga daarom NOOIT zelf experimenteren, baat het niet, schaad het wel!

Is EMDR Meppel ook geschikt voor kinderen ? Ja!