Aanmelden voor therapie in Spanje

Hoe verloopt het aanmeld-proces voor therapie in Spanje?

Wij waarderen het dat u van onze kliniek heeft uitverkozen om u te helpen uw leven weer op de rit te krijgen. Wij zullen er alles aan doen om het voor u zo prettig mogelijk te maken en u zo goed en snel mogelijk weer uw levensvreugde terug te geven.

Nadat we een eerste contact hebben gehad via e-mail, sms, whatsapp, of telefonisch 085-1091028 maken we op zeer korte termijn, het liefst nog dezelfde week voor een uitgebreide intake. Vooraf sturen wij u een uitgebreid vragen formulier die u zorgvuldig invult en retourneert.

Uw behandelaar stelt een behandelplan op en zal deze in het kort met u bespreken.  Het behandelplan is altijd persoonlijk en een ‘levend’ document wat tijdens het proces aangepast in worden. Geen mens, geen probleem is gelijk immers. Dit proces kunnen we doorgaans binnen enkele dagen regelen. Ook zullen wij zoveel mogelijk uw eigen wensen en voorkeuren bespreken. 

Als u akkoord heeft gegeven op het behandelplan zullen wij samen met u de agenda erbij nemen en de start datum inplannen. Wij ontworpen u verder geheel, wij regelen de tickets, maar u mag ook met eigen vervoer komen. Op het vliegveld staat onze chauffeur voor u klaar deze zal u naar de kliniek brengen. Indien nodig kunnen wij op een anoniem uitgang u ophalen zodat u de media kunt ontlopen en in een geblindeerde auto vervoeren.

Na het aanmelden ontvangt u een eerste factuur met een aanbetaling en behandelovereenkomst zodra deze betaling is ontvangen starten we per direct met de voorbereidingen van uw behandeling. In veel gevallen ontvangt u ook toegang tot ons e-healt programma zodat u direct kunt starten.

Het programma is gebassseerd op een 4 weeks programma in enkele gevallen is dit 6 weken. Mochten er onverhoopt onverwachte zaken boven komen dan zullen we altijd in gezamenlijk overleg bekijken hoe we de behandeling gaan afmaken. Dit kan zijn vanuit Nederland maar ook na een korte onderbreking in Spanje zijn.